Search
Close this search box.

Sedmica bosanske kulture

SEDMICA BOSANSKE KULTURE- PODJELA ZASTAVICA

Ovogodišnju manifestaciju “Sedmica bosanske kulture” završili smo podjelom zastavica i čestitanjem Dana državnosti prolaznicima na ulicama Visokog, Breze, Ilijaša, Kaknja i Zenice. Prošle godine smo to uradili samo u Visokom, a ove godine smo proširili na susjedne gradove i to u saradnji sa mrežom mladih Muftiluka sarajevskog i zeničkog, što se pokazalo kao jako lijep gest. U našoj foto galeriji možete vidjeti ozarena lica prolaznika kojima su naši učenici davali zastavice jedine nam domovine i čestitali im Dan državnosti.
Zahvaljujemo se članovima Mreže mladih na saradnji, kao i našim profesorima i učenicima koji su odvojili svoje vrijeme i ovo subotnje jutro bili na ulicama navedenih gradova i družili se sa prolaznicima. Sa učenicima su bili sljedeći profesori: Emir Uzunalić, Miralem Dedić, Adnan Tihić, Ajla Zubčević Delibašić, hfz. Saida Aličković i hfz. Nijaz Aganhodžić.
Na kraju, koristimo ovu priliku da u ime kolektiva Medrese čestitamo Dan državnosti svim našim prijateljima, vakifima i psolovnim partnerima, uz dovu Uzvišenom da nam čuva našu lijepu Bosnu i Hercegovinu i nas u njoj.
SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI!

Za dodatne slike posjetite našu fb stranicu.