Search
Close this search box.

Dani otvorenih vrata 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn

dani otvorenih vrataDragi učenici i učenice završnih razreda osnovne škole!

Vjerujemo da već brojite dane koji su ostali do kraja vašeg osnovnog obrazovanja i da ste sretni što uspješno završavate jedno važno poglavlje u životu. Međutim, svaki kraj uvijek predstavlja ujedno i početak nečeg novog.

Pred vama je donošenje jedne od najvažnijih odluka u životu, odluke o izboru škole u kojoj ćete nastaviti svoje obrazovanje, koja će značajno odrediti vaš dalji životni put. U ovom vremenu brojnih izazova, ta odluka nije nimalo jednostavna.

Mi vam želimo pomoći i zato svake godine, organiziramo „DANE OTVORENIH VRATA“, program koji svim zainteresiranim omogućava da u Medresi provedu jedan vikend i neposredno se upoznaju sa planom i programom i načinom rada u našoj školi. Praksa je pokazala da je to najbolji način da osjetite da li je Medresa škola za vas i da li će vam pomoći da ostvarite svoja očekivanja i ambicije.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće u programu „DANI OTVORENIH VRATA 2015“ koji će se održati polovinom mjeseca aprila u Medresi „Osman-ef. Redžović“, Čajangrad, Visoko.

Prijava se vrši putem vjeroučitelja u osnovnim školama početkom mjeseca aprila. Krajnji rok za prijave je petak, 10. april 2015. Program će se realizirati u subotu, 11. i nedjelju, 12. aprila. Boravak u Medresi i učešće u programu su besplatni.

FORMULAR ZA UČEŠĆE U PROGRAMU MOŽETE PREUZETI OVDJE.

Prijemni ispit za upis u medresu održat će se u junu o čemu ćete biti obaviješteni putem Islamskih informativnih novina „Preporod“ i putem naše web stranice.

Dobro nam došli!